THE PIXEL CORNER

Contact

CONTACT
FORMULIER

 

* VERPLICHT VELD

The Pixel Corner

Tel: +316 31 33 80 05
KvK: 67653855

Klantcontact

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur

Verkooppunten

Stores

De schilderijen zijn nog niet in een fysieke winkel te koop en alleen online te bestellen.

 

Business to business

Interesse om The Pixel Corner schilderijen in jouw winkel te verkopen?
Influencer, blogger of vlogger en interesse in een leuke samenwerking?
Neem dan contact op via bovenstaand formulier.

 

Reviews

Wat klanten zeggen

“Vorig jaar heb ik Denise de Jonge ingehuurd voor het maken van een Promo Film voor mijn bedrijf Inspiredbycor. Bij de eerste contacten met Denise was ik direct gecharmeerd van haar professionaliteit. Ik leg de lat behoorlijk hoog voor mezelf in mijn dienstverlening naar klanten maar zij wist me te challengen om de lat toch nog net iets hoger te leggen. Als je een promo film inzet voor je business dan moet je je doelgroep binnen een minuut in kunnen pakken. Door haar verrassende keuzes bij het filmen en montage is ze hier buitengewoon goed in geslaagd. Wil je een promo of bedrijfsfilm die verder gaat dan een logo bombardement dan moet je zeker Denise benaderen. Als jij haar denkt te verrassen met een vet script dan weet zij jouw te verrassen met haar camerawerk en montage. Overigens kan ze het gelukkig ook niet laten om zich opbouwend kritisch te bemoeien met het script. Naast een professional pure sang is ze ook een bijzonder prettig mens om mee te werken.”

“Denise had al eerder een bedrijfsvideo voor mij gemaakt! Heel erg blij mee! Ze is heel erg punctueel en precies! Haar foto’s en schilderijen ook heel blij mee. Echt vakwerk! Liefs Geske”

“Wat een geweldige, bijzondere en unieke schilderijen! Het was erg moeilijk kiezen dus ik heb er 2 besteld. Ik twijfelde ook op welk materiaal ik ze het beste kon bestellen en werd daarover goed geadviseerd. Het is plexiglas geworden. Erg blij mee!”

“Wat hebben we gelachen tijdens de opnames. Erg prettige sfeer en samenwerking met als resultaat een super video en mooie foto’s van mij en mijn bedrijf!”

“Ik heb een video voor mijn bedrijf laten maken. We hebben eerst onder het genot van een kopje thee het plan doorgenomen. Ik vond het erg spannend, maar Denise stelde mij goed op mijn gemak. Ben erg blij met het resultaat, dank je wel!”

“Denise kwam met goede ideeën voor mijn bedrijfsvideo en stond erg open voor mijn input. Ze werkt heel nauwkeurig en heeft
oog voor detail. Ze is sociaal en heeft een gezonde dosis humor wat ik erg prettig en relaxed werken vond. Dank je wel, Denise!”

Ik heb super lang gezocht naar stoere schilderijen die perfect passen bij de industriële stijl van mijn B&B. Ik heb een aantal schilderijen besteld uit de Chernobyl serie en WOW ze zijn echt super gaaf!!! Krijg er veel reacties over van mijn gasten!

The Pixel Corner

INFO

Pixel staat voor picture element, een enkele gekleurde punt. Veel pixels bij elkaar vormen samen een beeld: een foto of video.

Social media

FOLLOW!

Volg The Pixel Corner op social media en maak kans op leuke prijzen!