Faq

Vraag en antwoord

The Pixel Corner

Frequently Askes Questions

Bestellen en betalen

Welke materialen zijn er te bestellen?

Het voordeel van maatwerk is dat je de mogelijkheid hebt om zelf te kunnen kiezen op welk materiaal je jouw favoriete wanddecoratie wilt laten afdrukken. Alle materialen worden op een verantwoorde en duurzame manier geproduceerd. De wanddecoraties zijn te bestellen op de volgende materialen:

Acrylglas
Aluminium Dibond
Canvas (met baklijst of gouden sierlijst)
Canvas voor buiten
Fotoprint (met witrand)
Hout
Ingelijst
Print op (akoestisch) doek
Ronde print
Staal
Xpozer
(Naadloos) behang

Kom je er niet uit? Of staat jouw gewenste optie er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Hoe plaats ik een bestelling?

Binnen een paar klikken heb je jouw wanddecoratie schilderij besteld. Volg het stappenplan en bij vragen kun je altijd contact opnemen.
1. Kies je gewenste afbeelding(en), het materiaal en de afmeting.
2. Voer je persoonlijke gegevens in en controleer uw bestelling.
3. Accepteer de voorwaarden, betaal en je bestelling is geplaatst.

Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren?
Als je je bestelling al hebt betaald, kan deze niet meer geannuleerd worden.
Zijn de vermelde prijzen incl. of excl. BTW?
De vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Betaalmethodes

Je kunt kiezen uit de volgende veilige en betrouwbare betaalmethodes:
iDEAL
Klarna Pay Later
Bancontact
Creditcard
PayPal
Apple Pay
VVV cadeaukaart
Pluim cadeaubon

Is het veilig om online te betalen in de webshop?
Tijdens het afhandelen van de betaling wordt gebruik gemaakt van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in de webshop.
Is het mogelijk om achteraf te betalen?
Je kan achteraf betalen met Klarna Pay Later of een bankoverschrijving. Kies je tijdens het afrekenen voor Klarna Pay Later dan betaal je het gehele bedrag na levering. Kies je tijdens het afrekenen voor een bankoverschrijving dan maak je via je eigen bank vooraf 25% over. Vervolgens wordt je bestelling in productie genomen en betaal je het openstaande bedrag uiterlijk 14 dagen na levering van je bestelling.
Ontvang ik een papieren factuur?
Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, je ontvangt je factuur per e-mail. Bestel je wanddecoraties voor je bedrijf? Dan kun je tijdens het afrekenen kiezen voor ‘levering op factuur’. De factuur wordt naar je gestuurd en je bestelling wordt in productie genomen.

Zending en levering

Levertijd

Na het plaatsen van je bestelling wordt deze direct in productie genomen. Alle wanddecoraties worden op bestelling gemaakt. Daardoor is er geen voorraad en kan het wat langer duren voordat je bestelling geleverd wordt. De levertijd is afhankelijk van de individuele productietijd. Over het algemeen wordt je bestelling na 5-7 werkdagen verzonden. Je ontvangt een dag voor de levering een mail met een specifieke levertijd en een track & trace om je pakket te volgen.

Verzendkosten

De verzendkosten per regio en type bestelling.

Regio 1 2
3
Nederland €   0,- €   0,- €   0,-
België €   0,- €   0,- €   0,-
Duitsland €   0,- €   0,- €   0,-
Luxemburg €   0,- €   0,- €   0,-
Frankrijk €   9,- € 15,- € 19,-
Oostenrijk €   9,- € 15,- € 19,-
Zwitserland € 16,- € 29,- € 35,-

1. Poster zonder lijst
2. Alle wanddecoraties rond de 1 m2, bijvoorbeeld 120 x 80 cm
3. Alle wanddecoraties groter dan 1 m2, bijvoorbeeld 135 x 85 cm

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Tijdens de bestelprocedure kun je aangeven op welk adres je de bestelling wilt laten afleveren. Dit kan ook een ander adres dan je huisadres zijn.
Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?
Tijdens de bestelprocedure kun je aangeven naar welk land je de bestelling wilt laten zenden. De bijbehorende verzendkosten worden dan berekend. Let er wel op dat de materialen best kwetsbaar zijn. Als een wanddecoratie naar het buitenland wordt verzonden, kan dit per vliegtuig worden vervoerd. De luchtdruk is van invloed op de spanning van bijvoorbeeld canvas. Ook bestaat er risico op beschadiging door middel van stoten. Wil je naar het buitenland verzenden dan is het aan te raden voor Xpozer te kiezen. Xpozer wordt verstuurd in een stevige koker. Hierdoor heeft de luchtdruk van het vliegtuig geen invloed en kan daarom heel goed over lange afstanden verzonden worden. En het leuke is dat Xpozer een oer hollands product is en dus meteen een mooi en uniek souvenir!
Is het mogelijk om zelf een datum te kiezen voor de bezorging van mijn bestelling?
Er is helaas geen invloed op de route en dus de levertijd van de bezorger. Mocht je niet thuis zijn, dan probeert de bezorger het altijd even bij de buren. Mochten zij ook niet thuis zijn dan ontvang je een kaartje in de brievenbus waarmee je zelf een nieuwe afspraak kunt inplannen. Heb je de bezorger gemist en is er geen briefje achtergelaten? Neem dan contact op per e-mail.

Klachten en overige

Klantenservice en klachten
Voor al je vragen of klachten kun je contact opnemen via het contactformulier. Het streven is jouw e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan kan dat op maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur op het telefoonnummer +31 (0)6 31 33 80 05.
Herroepingsrecht webshop

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Aangezien The Pixel Corner maatwerk levert volgens de specificaties die je tijdens je bestelling hebt opgegeven, is het herroepingsrecht niet van toepassing op de verkoop aan zowel consumenten als bedrijven. Dit is ook van toepassing op cadeaubonnen. Meer weten over herroepingsrecht? Je leest het in de algemene voorwaarden.

Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets mis gaat, bijvoorbeeld dat een schilderij niet in overeenstemming blijkt te zijn met je bestelling (ander formaat of materiaal). Uiteraard wordt dat netjes voor je opgelost! Maak hiervan een melding door z.s.m. een e-mail te sturen via het contactformulier. Er zal vervolgens contact met je worden opgenomen over de afhandeling.

Beschadiging
Controleer bij ontvangst van je bestelling de staat van je bestelde wanddecoratie. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets mis gaat, bijvoorbeeld dat een wanddecoratie wordt beschadigd tijdens transport. Uiteraard wordt dat netjes voor je opgelost! Maak hiervan een melding door z.s.m. een e-mail te sturen via het contactformulier. Er zal vervolgens contact met je worden opgenomen over de afhandeling.
Verkooppunten
De wanddecoraties zijn nog niet in een fysieke winkel te koop en alleen in de webshop te bestellen.
Mijn vraag staat er niet bij
Stuur gerust een berichtje via het contactformulier en je vraag wordt z.s.m. beantwoord.
Waarom staat er nergens een telefoonnummer?

Tijdens het fotograferen voor nieuwe en unieke wanddecoraties is het niet handig om de telefoon op te nemen. Daarnaast leid het af van het creatieve proces. Je kunt het beste contact opnemen door een e-mail sturen via het contactformulier. Er zal vervolgens z.s.m. op je e-mail gereageerd worden.

The Pixel Corner

INFO

Pixel staat voor picture element, een enkele gekleurde punt. Veel pixels bij elkaar vormen samen een beeld: een foto of video.

The Pixel Corner

MORE THAN PIXELS

Uniek

Maatwerk

Persoonlijk advies

Duurzaam geproduceerd

Slechts 1 contactpersoon