Over

Denise

The Pixel Corner

Over ‘Denise’

(naam)

Een jonge vrouw die als klein meisje al geïnteresseerd was in fotografie. Vooral in die grote, zware analoge spiegelreflexcamera van haar vader. Het was een feestje als ze die mocht vast houden en al helemaal als ze op het knopje drukken mocht. Dat smaakte naar meer dus kreeg zij haar eigen analoge cameraatje. Lekker priegelen met rolletjes en met smart zitten wachten tot ze ontwikkeld waren.

Ze fotografeert onder andere steden en natuur, maar het fotograferen van vervallen en verlaten panden is haar grootste passie. Ze is erg gefascineerd hoe de natuur de panden overneemt. En de spanning die het met zich mee brengt tijdens fotograferen is onbeschrijflijk. Lopen door hele oude, niet meer onderhouden panden brengt enig risico met zich mee.

Fotografie is voor haar een bijzonder vak. Er zijn veel fotografen en dus ook veel concurrenten, maar tegelijkertijd ook niet. Fotografie is een creatief beroep en elke fotograaf heeft zijn eigen stijl. Dat maakt iedere fotograaf uniek. Al zet je honderd fotografen op dezelfde plek, er zullen honderd verschillende foto’s uitkomen.

Ze kreeg vele positieve reacties van familie en vrienden uit haar omgeving, maar ook van andere professionele fotografen. Daarom besloot ze om meer met haar talent te doen en zo is het idee om een webshop te starten ontstaan. Haar missie is jouw woning of werkplek meer dan alleen sfeer te geven met haar unieke en betaalbare wanddecoraties.

[gerelateerde termen: enthousiast, creatief, pietje precies, doorzetter, beetje gek]

The Pixel Corner Artist Denise de Jonge
The Pixel Corner Artist Denise de Jonge
The Pixel Corner Artist Denise de Jonge

The Pixel Corner

INFO

Pixel staat voor picture element, een enkele gekleurde punt. Veel pixels bij elkaar vormen samen een beeld: een foto of video.

The Pixel Corner

MORE THAN PIXELS

Uniek

Maatwerk

Persoonlijk advies

Duurzaam geproduceerd

Slechts 1 contactpersoon