Webshop

Collecties
N

Je bestelling wordt direct in productie genomen

N

Gratis verzending binnen o.a. Nederland en België

N

Betaal veilig met o.a. iDEAL, Klarna en Creditcard

The Pixel Corner

Webshop

Wil je graag een mooie wanddecoratie aan je muur? En dan niet zo’n ’13 in een dozijn’ wanddecoratie? Kun je bij een galerie niets passends vinden qua afmeting of materiaal? Of is het wellicht boven je budget? Dan heb ik de oplossing!

Maatwerk
Alle afbeeldingen zijn op elk gewenst materiaal en in elke gewenste afmeting te bestellen. En omdat ik alles zelf maak, kan ik de afbeeldingen naar jouw smaak aan passen. Wil je bijvoorbeeld een andere uitsnede? Een drieluik? Of een afbeelding in zwart/wit? Het kan allemaal! Neem vrijblijvend contact op.

Hoe kies je de perfecte wanddecoratie?
Uiteraard zoek je een afbeelding die jouw aandacht trekt. En kies je het materiaal dat jij mooi vindt. Maar om een wanddecoratie goed tot zijn recht te laten komen stem je de afbeelding af op de kleuren van je interieur. Of andersom. Wil je een eyecatcher aan je muur? Ga dan voor één grote afbeelding. Hou je meer van een speels effect, kies dan meerdere afbeeldingen in dezelfde kleurtoon en hang ze in verschillende afmetingen op.

The Pixel Corner

INFO

Pixel staat voor picture element, een enkele gekleurde punt. Veel pixels bij elkaar vormen samen een beeld: een foto of video.

The Pixel Corner

MORE THAN PIXELS

Uniek

Maatwerk

Persoonlijk advies

Duurzaam geproduceerd

Slechts 1 contactpersoon